Dobar dan

Dobrodošli vi meni!

Posle 30 i kusur godina bavljenja kompjuterima, red je da i ja napravim ono što svi imaju odavno – sopstveni sajt. Zapravo, nastao je iz želje da na jednom mestu imam sve svoje radove iz fotografije, moje druge (ili prve) velike strasti.

Napravio sam ovaj sajt sa idejom da bude krajnje jednostavan (to mi je opravdanje što koristim besplatnu WordPress temu) i da u prvom planu bude fotografija, a tek tu i tamo (kada mi dođe nešto “pametno”) da napišem po koji post i podelim to sa vama.

Preporučujem da odete u galerije, pokrenete slideshow i tako pregledate moje slike.  Možete, takođe, i da odaberete fotografije po oblastima u gornjem meniju ili ovom sa desne strane (toliko ih je, da se plašim da se ne izgubite).

Napominjem da su sve fotke od ove godine, a svojom arhivom ću se pozabaviti kasnije i okačiti ovde ono što mislim da vredi. Ima dosta toga i na papiru, pa treba skenirati…

U rubrici About sam objasnio motive za pravljenje sajta, pa koga ne mrzi neka pogleda.

Molim vas da mi ostavite komentare, jer jedan od razloga što sve ovo radim je i da čujem ljude šta misle o tome.

Hvala vam puno unapred!

ZAHVALNICA

Želeo bih od srca da se zahvalim mojoj kumi Ljiljani Popović Anđić, što me je pre nekoliko meseci podstakla da na Fejsbuku objavljujem svoje radove i da hrabrije počnem da se bavim onim što tinja od detinjstva.

Takođe se zahvaljujem svima koji su mi svojim lajkovima i komentarima (a bilo je i pozitivnih i negativnih) pomogli da u glavi malo sortiram misli 🙂

Share Button

9 thoughts on “Dobar dan

 1. E, pa, krajnje je vreme bilo. Svaka ti čast što si se samostalno otisnuo u ovu avanturu.
  Ovim si dokazao da si najbolji (ili jedan od samo par takvih) poznavalac interneta i savremene komunikacije među novinarima i uredincima naših generacija.

 2. Branko, lepo od tebe! Znajući koliki trud, rad i ljubav ulažeš zu ovu priču verujem da će ispuniti tvoja očekivanja, ali i očekivanja brojnih ljudi, ljubitelja fotografije.
  Srećno!

 3. Izuzetno lepe fotografije i dobro uredjen sajt – jednostavan i funkcionalan.
  Veoma mi se dopada i drago mi je da sam potrazila tvoje ime na internetu.
  Svako dobro ti zelim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *